Rapport 3: Framtidens evenemangsturism

Det är äntligen dags att presentera resultaten från vår kvantitativa del av projektet Framtidens evenemangsturism. Studien har genomförts vid två tillfällen, en inledande våg som genomfördes i maj och en uppföljande våg i oktober månad.

Under januari månad sker en slutrapportering av projektet med en fördjupad analys av resultaten från denna rapport, i kombination med lärdomar och insikter från de kvalitativa studierna. Därefter har UI för avsikt att på egen hand följa upp resultaten i den kvantitativa studien under 2022 för att fortsätta förse vår bransch med insikter.

Klicka här för att komma till alla rapporter

Läs mer aktuellt

Kontakta oss

08 556 990 55

Hitta oss

Upplevelseinstitutet
Åsögatan 140
116 24 Stockholm

Följ oss

Upplevelseinstitutet i Sverige AB. All Rights Reserved © 2020