Malmö FF tecknar nytt treårsavtal med Upplevelseinstitutet


Upplevelseinstitutet, Sveriges oberoende analyspartner inom upplevelser och sponsring, har förlängt och fördjupat sitt samarbete med Malmö FF, ett av Sveriges mest framstående idrottsvarumärken. Det nya samarbetsavtalet rör analys och uppföljning av Malmö FF:s partnerskap och sträcker sig över en period om tre år.

Under 2023 har Upplevelseinstitutet och Malmö FF arbetat nära tillsammans för att utveckla och stärka samarbetet. Genom att förlänga och fördjupa detta samarbete ges möjligheten att ta det till nya höjder och fortsätta att erbjuda Malmö FF värdefulla insikter och lösningar.

Det förlängda samarbetet mellan Upplevelseinstitutet och Malmö FF innebär en spännande möjlighet att fortsätta stärka partnerskapen inom fotbollen och skapa ökad värde för alla inblandade parter.

Läs mer här.

Läs mer aktuellt

Kontakta oss

08 556 990 55

Hitta oss

Upplevelseinstitutet
Åsögatan 140
116 24 Stockholm

Följ oss

Upplevelseinstitutet i Sverige AB. All Rights Reserved © 2020