UI förstärker inom destinationsutveckling

Upplevelseinstitutet förstärker med kompetens inom destinationsutveckling. I och med det tar UI nästa steg i den pågående satsningen för att möta destinationsmarknadens ökade intresse för våra tjänster.

Under mars månad kunde vi hälsa David Nordkvist välkommen som ny kollega till Upplevelseinstitutet.

David är utbildad kulturgeograf med inriktning destinationsutveckling vid Umeå Universitet och har efter studierna bland annat jobbat inom upplevelseindustrin på Stockholmsmässan och techbolaget Ventla.

“Vi är väldigt glada över att få in David och hans intressanta bakgrund i vårt växande team. Hans genuina intresse för upplevelser i kombination med läran om varför människor vill besöka platser är en spännande kompetens som våra kunder kommer att ha stor nytta av” säger Andreas Andersson Åkerling, VD på Upplevelseinstitutet.


För mer information:

Andreas Andersson Åkerling, VD, 070-473 59 57, andreas@nulluiis.se

David Nordkvist, Kundansvarig projektledare, 073-091 81 35, david@nulluiis.se

Läs mer aktuellt

Kontakta oss

08 556 990 55

Hitta oss

Upplevelseinstitutet
Åsögatan 140
116 24 Stockholm

Följ oss

Upplevelseinstitutet i Sverige AB. All Rights Reserved © 2020