NY TJÄNST – Vi vill bli fler

Vill du kunna vara med och påverka hur Upplevelseinstitutet kan utvecklas och stärka sin position som en ledande partner inom upplevelseindustrin i Sverige? Och dessutom älskar sport och upplevelser då är tjänsten hos oss något för dig!

Vi söker dig som vill arbeta i en affärs-och serviceorienterad miljö där kunder och kollegor står i fokus. Du är snabb, lösningsorienterad och sprider positiv energi. För att trivas i rollen som Office Coordinator hos oss behöver du stå stadigt med båda fötterna på jorden, kunna hantera utmanade situationer på ett professionellt sätt och brinna för god service och administration. Du är även professionell i ditt bemötande och har utomordentlig förmåga att skapa goda relationer till andra människor.

Läs mer och ansök till tjänsten här

Läs mer aktuellt

Kontakta oss

08 556 990 55

Hitta oss

Upplevelseinstitutet
Åsögatan 140
116 24 Stockholm

Följ oss

Upplevelseinstitutet i Sverige AB. All Rights Reserved © 2020