Succésiffror för Volvo Car Scandinavian Mixed

Den 9-12 juni 2022 genomfördes Volvo Car Scandinavian Mixed i Halmstad. Golftävlingens unika tävlingsform har skapat en ny och jämlik trend inom sporten. Kvinnor och män spelade på samma bana och om samma prispott. Värdeorden Pepole, Planet, Profit och Innovation gjorde att Halmstad som destination kunde genomföra kringaktiviteter med långsiktiga värden.

Tävlingen har mätts och utvärderats av Upplevelseinstitutet. Mätningen koncentrerar sig på besökarna ur olika aspekter.

– Undersökningen visar att tävlingen, med det som gjordes runt om, infriade de mål som vi satt upp. Nu ser vi framåt och hoppas att de som var här återkommer och att ännu fler har fått upp ögonen för Halmstad – Golfhuvudstaden, summerar Ann Johansson, Destination Halmstad

Läs mer på Golfbladet

Läs mer aktuellt

Kontakta oss

08 556 990 55

Hitta oss

Upplevelseinstitutet
Åsögatan 140
116 24 Stockholm

Följ oss

Upplevelseinstitutet i Sverige AB. All Rights Reserved © 2020