UI förstärker med evenemangskompetens

Efter två år av pandemi stärker vi upp marknadsteamet med internationell erfarenhet av upplevelser och sponsring genom att välkomna Anna Tranchell till UI!

Med en utbildning inom Sports Business Management vid London Metropolitan University och bakgrund hos IMG i London och WMP Creative har Anna bland annat arrangerat och projektlett stora deltagarevenemang och ansvarat för sponsoraktiveringar och hospitality-uppdrag.

Anna kommer närmast från Premiership Rugby och Harlequins F.C där hon arbetat som Relationship & Events Manager.

– Vi är väldigt glada att kunna välkomna Anna till vårt team. Hennes bakgrund med mångårig internationell erfarenhet inom sponsoraktiveringar och evenemangsproduktion, i kombination med en skarp analysförmåga stärker vår roll i att bidra till ökad förståelse för olika målgruppers behov och skapa attraktiva upplevelser och effektfulla sponsorskap, säger Andreas Andersson Åkerling, VD på Upplevelseinstitutet.

Under året har även UI stärkt upp marknadsteamet med att heltidsanställa Axel Rämhed som tidigare gjort praktik på företaget. Axel fortsätter att kombinera sin tjänst hos UI med elitsatsningen inom AIK Handboll.

– Jag är övertygad om att våra kunder kommer uppskatta energin som både Anna och Axel tar med sig in till Upplevelseinstitutet, säger Andreas Andersson Åkerling.

Läs mer aktuellt

Kontakta oss

08 556 990 55

Hitta oss

Upplevelseinstitutet
Åsögatan 140
116 24 Stockholm

Följ oss

Upplevelseinstitutet i Sverige AB. All Rights Reserved © 2020