NYHET: Hållbarhetsnavigatorn

Ingen kan ha undvikit den stora klimatkonferensen i Glasgow, där FN har samlat världens länder för att komma överens om åtgärder för att minska klimatpåverkan. Att klimatfrågan är den kanske viktigaste frågan för mänskligheten just nu råder det liten tvekan om.

Alla åtgärder behövs, alla kan göra skillnad, från länder till enskilda människor. Idrotten och kulturen är även de en del av lösningen.

Människors förväntan och krav på evenemang och rättigheter flyttas fram hela tiden; och er målgrupps bild av ert bidrag och ert engagemang är viktigt för er framtid. Vet ni hur målgruppen ser på er?

Det är här vi vill hjälpa till. UI har genomfört Sveriges i särklass största studie (Hållbarhetsnavigatorn) inom hållbarhet kopplat till idrott, evenemang och ligor. Initiativet kom från Svenska Fotbollsförbundet, men vi landade ganska snart i att det här behövdes ett bredare perspektiv där vi tittar på betydligt fler idrotter, ligor och evenemang. Undersökningen genomförs tillsammans med Norstat och omfattar 4.000 intervjuer riksrepresentativt.

Läs mer om studien här!

Läs mer aktuellt

Kontakta oss

08 556 990 55

Hitta oss

Upplevelseinstitutet
Åsögatan 140
116 24 Stockholm

Följ oss

Upplevelseinstitutet i Sverige AB. All Rights Reserved © 2020