Uppdatering

Hej på er!

Det var ett tag sedan jag uppdaterade här nu. Veckorna har flugit förbi!
Vi kämpar på i dessa märkliga tider och i alla fall jag längtar till att vi får träffas igen så man får lite mer socialt utbyte också 🙂

Försäljningsmässigt jobbar vi på och ligger just nu på cirka 8,2 miljoner insålt för 2021. Stor eloge till Allvin som redan nu ligger på 4,2 miljoner i införsäljning på året.
Allvin är just nu föräldraledig på 50% fram till i augusti, och jobbar framförallt tisdagar och torsdagar.
Det krävs hårt jobb och hög aktivitet från oss för att få ihop året bra, men jag ser goda möjligheter till att vi ska nå ett OK resultat för 2021! Vi har flera spännande dialoger igång och även lite nya tjänster som riktas mot destinationer, vilket förhoppningsvis öppnar många dörrar.

Från produktionssidan vet jag att det varit utmanande under första kvartalet, men jag har fått rapporter om att vi börjar komma igång väldigt bra och även nyttjat det nordiska samarbetet med Finnarna på ett bra sätt. Vi har ju börjat sälja sociala medier på bredare front och har faktiskt en ny anställd som jobbar med att producera detta. Tadas heter han och är anställd genom våra norska kollegor och jobbar på deras produktionskontor i Litauen.
I fredags fick vi en genomgång av hur norrmännen säljer och mäter sociala medier. Jätteintressant under 1,5 timme. Inspelning av mötet och presentationen finns på servern under Produktion->SoMe. Titta gärna igenom det för att förstå hur tankarna går när vi säljer detta.

Som vanligt så finns jag alltid tillgänglig om ni har några funderingar eller bara vill höra av er!
/Andreas

Kontakta oss

08 556 990 55

Hitta oss

Upplevelseinstitutet
Åsögatan 140
116 24 Stockholm

Följ oss

Upplevelseinstitutet i Sverige AB. All Rights Reserved © 2020