Kundbrev skickat!

I samband med att vi lanserade hemsidan har vi även skickat ut ett kundbrev till drygt 350 kontakter idag.
Här kan ni läsa det nedan.

Trevlig helg på er 🙂

Hej!

Det är väl lite sent för att hälsa God fortsättning, men det fina vintervädret ger oss ändå en påminnelse om att våren dröjer lite.
Det händer mycket på UI och i samtal med våra kunder märker vi att det händer mycket även hos många av er.
Här kommer några korta nyheter om vad som sker i vår värld:

Ny hemsida!

Idag har vi lanserat en ny och fräsch hemsida som ger oss möjlighet att kommunicera på ett mer uppdaterat och modernt sätt. Den hittar ni på Upplevelseinstitutet.se. Nästa steg är en översyn av annat grafiskt material så som rapporter och presentationer. Ett arbete som redan påbörjats.

Framtidens evenemangsturism

Som ni säkert sett i flödet på LinkedIn och Facebook har UI fått förtroendet av Tillväxtverket att genomföra en stor studie som syftar till att förse vår bransch med kunskap om hur evenemangsturismen påverkas av Coronapandemin.
Vi är väldigt glada att just denna studie beviljats projektmedel och vi kommer självfallet hålla dig uppdaterad om våra slutsatser!

Sportåret i TV

2020 var utan tvekan ett speciellt år för många, och idrotten är inget undantag. Vi har bevakat över 100 000 timmar sport genom åren och vi sammanställer just nu hur TV-året såg ut under 2020. Det vi kan säga redan nu är att vissa idrotter & ligor lider av inställda slutspel och evenemang medan andra får ett uppsving i och med bristande konkurrens. Skicka oss gärna ett mail om ni vill vara först med att ta del av rapporten.

Utökad medieanalys med sociala medier

Under 2021 har vi lanserat möjligheten att få en mer heltäckande medieanalys av varumärken genom att även bevaka genomslaget på bilder & video i sociala medier, något som flera kunder redan valt att addera till sin uppföljning.

Webbinarium inom Destination & Turism

I början av mars kommer vi hålla ett öppet webbinarium med fokus på destination & turism och inriktning på destinationers attraktivitet. Håll utkik efter inbjudan!
Avslutningsvis vill vi tipsa om Sporthusets podcast där vi medverkade i avsnitt 279 och pratade om idrottsintresse, streaming och mycket mer. Avsnittet hittar ni här.

Detta var ett axplock av vad som händer hos oss. Tveka inte att höra av er om ni vill diskutera vad som händer hos er, om ni har input till våra studier eller bara vill säga hej.
Tillsammans hjälps vi åt!

/Vännerna på UI

Kontakta oss

08 556 990 55

Hitta oss

Upplevelseinstitutet
Åsögatan 140
116 24 Stockholm

Följ oss

Upplevelseinstitutet i Sverige AB. All Rights Reserved © 2020