Destination & Turism får ny ansvarig

Vi välkomnar Frans Fransson till UI!

Vi har under 2020 arbetat hårt för att utveckla och tydliggöra vårt erbjudande till marknaden. I samband med detta har vi tagit in Frans Fransson som ansvarig för affärsområdet Destination & Turism.

Frans är ett välkänt ansikte inom sponsrings- & eventsverige och han har tidigare drivit utbildning inom sports marketing under 12 år samt ett konsultföretag som hjälpt idrottsförbund, regioner och organisationer med affärsutveckling.

– Frans är en otroligt kompetent och driven person som passar utmärkt hos oss i rollen som ansvarig för Destination & Turism. Vår roll är att utveckla och förädla kunskap som ska generera attraktiva, hållbara och livskraftiga aktörer inom besöksnäring och turism. Och med Frans som ansvarig tar vi ett stort steg närmare detta, säger Andreas Andersson Åkerling.

Läs mer aktuellt

Kontakta oss

08 556 990 55

Hitta oss

Upplevelseinstitutet
Åsögatan 140
116 24 Stockholm

Följ oss

Upplevelseinstitutet i Sverige AB. All Rights Reserved © 2020